måndag, juli 02, 2007

for a heart i can rely on through anything, for the one who i can run to .. - i turn to you !

Jag tänker tillägna detta inlägg till personen som jag vägrar leva utan.

Någon som visat vad äkta vänskap innebär. Någon som kunnat ha otroligt stora bråk med mig för att hitta tillbaka och få en närmare vänskap efter varje gång. En själ som inte lämnar mig, ett hjärta som inte slutar slå för mig, öron som aldrig tröttnar på mina ord och ögon som älskar att se mig varje dag hur jag än mår. Ditt tålamod som finns för mig viket humör jag än är på, hur jag än reagerar eller vad jag än säger. Du vet sanningen, vad jag än säger till dig så vet du sanningen.

Vi har haft otroliga fall, då jag trott att vi aldrig skulle hitta tillbaka. Men djupt innuti har jag aldrig tvivlat på oss. För vi står fast vid vår kärlek, som väldigt få personer gör. Vi vågar bevisa att vi behöver varandra. Vi tar inte varandra förgivet, och vi förstår varandras fel och brister. Vi dömmer inte varandra och står alltid vid den andres sida. Jag vägrar lämna dig, vägrar låta dig gå ifrån mig för att låta mig leva ensam. Du är min andra halva, den jag behöver för att fungera.

Det spelar ingen roll om du skulle stå och slå på mig i ren ilska eller om du ber mig försvinna föralltid. Jag kommer stå kvar, och vänta. För jag vet att själssystrar inte ger upp när det handlar om varandra. När det gäller systerskapet.

Det är du du du och åter du som finns där när världen går i två delar, du som finns när världen rasar, du som finns där för att skratta med mig, du som finns där och leder mig på rätt väg, du som lyssnar när jag är ledsen, du som torkar tårar, och du som älskar när ingen annan verkar göra det!

Syster, jag vägrar ge upp en kärlek som vår. Även om vi en dag kanske kommer vara mil ifrån varandra, så kommer min kärlek bara växa mer och mer för var dag som går. För vi har något som inte många har. Äkta vänskap! Äkta kärlek! Äkta systerskap!


Sarah Erica Thulin, jag går genom eld, barfota på ett spikhav för dig. Jag behöver ditt leende för att ta mig igenom svåra stunder och dina tröstande ord när världen går under. Jag är rädd att förlora dig, fast jag vet att det är vi föralltid. Men du får aldrig tvivla på min kärlek, för detta är en text jag aldrig tar tillbaka. Sanna mina ord. Det är du och jag mot världen om det behövs!

Inga kommentarer: