onsdag, juli 11, 2007

its all about me, deal with it. im the aries!


Väduren
Vädurar är födda: 21 mars- 20 april
Element: Eld
Metall: Järn
Pos/Neg: Positiv
Kvalitet: Grundläggande
Härskarplanet: Mars
Färg: Röd
Kristall: Diamant
Tarotkort: XVI tornet.

Allmänt; Väduren är ett eldtecken, grundläggande i sin kvalitet, ledande och aktivt. Hennes härskande planet är Mars, den gamla krisguden. Vädurar är inte militärer för den skull, men man anar att det heta temperamentet kommer härifrån. Den typiska väduren är en utåtriktad, spontan och ivrig till sin läggning, alltid full av energi och entusiasm även impulsiv. Med samma kraft går hon själv genom livet som vårfloden strömmar hon allt starkare och drar med allt och alla i en entusiastisk yra. Likt sin förebildsgestalt, vädursbaggen, kämpar hon för att alltig behålla täten och leda efterföljarna både till lek och till strid. Ivrigt söker hon efter utmaningar och orättvisor att besegra. Att ta intiativet och se till att det alltid händer något är vädurens speciallitet. Om det är alldeles för mycket som händer på en gång, ja då är det väduren som varit framme. Väduren som är så driven kan absolut inte ge sig och inte heller medge ett fel.

Kärlek; Väduren hör inte till de som tar lätt på kärleken och vill gärna placera föremålet för dina ömma känslor på en pedestal. När hon förälskar sig sker det ofta mycket snabbt och häftigt, men hon bör försäkra sig om att hennes känslor är besvarade innan hon ger dem för lösa tyglar - besvikelsen kan annars bli djup och bitter och allvarligt försvåra hennes möjligheter att "våga tro" på någon annan. Den som kompletterar väduren perfekt är vågen. När hon är stark och framåt är vågen mjuk och kompromissvillig. När väduren stångar huvudet i väggen kan vågen alltid hitta nya lösningar. Samtidigt är vågen trots sin mjukhet lika viljestark som väduren och därför en människa som väduren kan respektera.

Vänskap; Som vän är väduren mycket uppskattad och ger av sig själv och sitt energiska överflöd. Men samtidigt är hon en orolig själ som själv behöver stimulans och få gensvar för det hon gjort och gör. När uppskattningarna fattas, eller någon inte förstår hennes snabba kast går hon vidare för att söka nya vänner. Vädurar är mycket vänskapliga och har lätt för att prata med främlingar. Deras självsäkra, utåtriktade sätt betyder att de brukar ta ledningen i de flesta samtal.

Ekonomi; Egentligen har värduren ett välutvecklat ekonomiskt sinne och är inte den som låter ett förmånligt köp- eller säljtillfälle gå hennes näsa förbi. Men samtidigt är hon många gånger litet för optimistisk beträffande sin ekonomiska framtid. Märker hon att hon ofta överskattar framtida inkomster och snopet står där med räkningar som hon inte kan betala när det blir så dags, är det bästa sättet för henne att lägga upp en sparplan för framtiden och hålla sig till den - den kan komma att utgöra skillnaden mellan framgång och nederlag när förhålladena förändras.

Lärdom; Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition...

Kärleksförsäkran; Om jag älskar dig?! Ja visst! Ska vi ha kul - Var det kul? Varsegod, nästa! (jo tack, det låter ju verkligen som mig)

Typisk ovanar; Tar ut sitt dåliga humör på alla andra! - SÅ SANT

Inga kommentarer: