söndag, juli 29, 2007

my mobile can't do a fucking fuck

Hm, mina kära vänner. Världen är nära att gå under nu. Enligt http://thuliin.blogspot.com/ så har dagens mobiler fått nya funktioner. De funktionerna jag visste fanns i en mobil är liksom att kunna ringa och ta emot samtal, skicka och ta emot sms/mms. Det är liksom grunden. Men sen under åren har man lagt till en massa kalendrar, anteckningsgrejer och nedräkning till dagar. Saker som jag verkligen har nytta av.

Men Sarah Thulin mitt hjärta. Hon har kommit på en ny funktion.

Vi sitter och samtalar lite och äter glass på stan, och hon ska skriva något ord i sms. Plötsligt utbrister hon;

"Min mobil kan inte knulla"

Gott folk, om jag inte hade 8 rutor på magen efteråt. Alltså. Nej, jag har aldrig hört att en mobil kan knulla? Men som sagt, nya funktioner uppstår varje dag. Väntar just nu bara tills den dagen mobilen kan göra en gravid också. Nej fyfasen. Världen går lite snett nu tycker jag.

Inga kommentarer: