tisdag, augusti 07, 2007

heyhey youyou, i dont like your girlfriend .. noway noway i think you need a new one?

Du bara går där.

Precis som alltid annars när jag ser dig. Skillnaden nu är bara att hon går bredvid. Hon som håller sin hand över din, hon du pratar med, hon du skrattar med. Hon som äger ditt hjärta.

Jag vet verkligen inte ett skit om dig, bara sådana ytliga grejer. Saker man tar reda på lätt. Saker som inte betyder ett skit egentligen. Och det är inte likt mig att prata med främlingar men det känns verkligen som att jag är en del av ditt liv, fast ingen av oss vet om det .. än. Och jag tror faktiskt att vi aldrig kommer att se det. Aldrig på det sättet. För som sagt, jag vet inget om dig, och jag antar att du vet ännu mindre om mig.

Jag vill vara den som får dig att le, den som bråkar med dig, den som får dig att gråta och den som faktiskt kämpar för att ställa allt till rätta igen.
Jag vill vara den som går dig på nerverna, den som förändrar ditt öde, den du älskar att hata och den som du kan kalla din tjej.
Jag vill vara den som du inte står ut med, den som du kommer ge en ring på fingret, jag vill vara den du inte kan glömma ..

.. jag vill vara den som du kallar ditt allt och din värld!

Men det är hon som får dig att le, hon som bråkar med dig, som får dig att gråta och hon som kämpar för att lösa allt.
Det är hon som går dig på nerverna, hon som förändrar ditt öde, hon som du älskar att hata, och hon får bli kallad din tjej.
Det är hon som du inte står ut med, hon som kommer få en ring på fingret, hon som du inte kan glömma..

.. och det är fan hon också som du kallar ditt allt och din värld.


Det är hon, hon i varje mening, hon som jag tvingas se på med svarta ögon. För jag vill ha dig så sjukt mycket. Jag vet inget om dig, men mitt hjärta skriker efter dig.

Mitt hjärta skriker, varje gång du går förbi med henne så där bredvid hållande i din hand.. Och det skrämmer mig lite, att du inte hör hjärtats skrik faktiskt. Varje gång jag går så där nära så är jag rädd att du bara ska vända dig om, höra och se hur mycket mitt inre skriker, hur mitt hjärta längtar. Det gör nästan ont, och jag brukar inte se på folk, och längta så otroligt efter att få veta hur det skulle kunna vara..
För enligt mig är de tankarna förbjudna, det är inte tankar jag tänker. Det är inte ord som min hjärna skulle kunna bilda.

Men nu gör dem det, och det är pågrund av dig. Och snart börjar allt om igen, två gånger i veckan den där timmen som jag längtar till, av två anledningar. Du är en. Snart börjar det om, veckor av plågande, med obetydliga skämt, saker som inte betyder någonting för dig, och dagar som jag vet inte betyder ett skit för dig egentligen för det är ett jobb..

.. när det helt ärligt, allt som händer, varje blick, betyder allt ..
.. allt för mig!

Inga kommentarer: