torsdag, augusti 16, 2007

I put my trust in you, pushed as far as I can go, for all this, there´s only one thing you should know

Jag litade på dig. Jag tog mig själv till varje gräns som fanns. Bröt alla mina löften till mig själv.
Bara för dig.

Jag lät flera månader gå då jag inbillade mig själv att hon var någonting dåligt. Att hon ville hålla mig ifrån dig, att hon ville ha dig för sig själv och att du och jag inte kunde vara vänner.

Men du gav mig fel syn på allt. Så Caisa här kommer min förlåtelse, officiellt bland alla bloggläsare.

Caisa, jag ber om ursäkt för allt jag någonsin sagt, saker du hört och även saker du inte hört. Jag lät honom ta ifrån mig en vän som jag inte visste att jag skulle få. En vän och någon som faktiskt såg på allt som jag gjorde fast genom immiga glasrutor av missförstånd. Jag vet att förlåt inte räcker för de 7 månader vi hållt på, men jag hoppas att det hjälper en del.

Jag hoppas vi kan börja om, och jag ska visa att jag inte är den hemska människa som du fått en bild av.

Inga kommentarer: