tisdag, augusti 07, 2007

it's like a movie without sounds, with screaming hearts and a yearning souls

Vår vänskap gick bara ut på det nästan - att förstå varandra. Istället för att fråga ifall man undrade någonting så skulle man gå runt och gissa sig fram till det. Vi kunde inte prata klar språk med varandra, vi såg varandra genom ett smutsigt/immigt fönster. Allt vi ville ha sagt kom inte fram till den andra alltid..

.. och det var väl där allting som hade med oss att göra brast?
Du missförstod mig och jag dig. Men du missförstod mig på de mest sjuka grejerna, saker jag lovade dig att jag aldrig skulle göra. Jag skulle aldrig någonsin försöka styra över ditt liv, inte heller bestämma över vem du ska träffa och inte ska. Jag var din vän, din bästa. Den som fanns när resten vände bort huvudet. Den som älskade dig när ingen annan gjorde det och den du kunde springa in i öppna armar hos och bara känna kärlek.


Jag var den du svek i slutet, den du sårade mer än du sårat någon annan. Det hjärtat som gick isönder i flest delar när du svor på min kärlek till dig att du inte ljög för mig. Glimten i mina ögon som dog när du tvingade mig att ge dig den där blicken den 4:e augusti. Jag var den som älskade dig över allt annat, armarna som höll dig när du var rädd och fingrarna som fångade tårarna när du grät.
-
"Det var en vänskap på en video, som jag inte vill släppa minnena om. En låt, som hade fler betydelser än alla ord i världen någonsin skulle kunna uttrycka. Det var skratt som klingade finare än de finaste toner i världen och ögon som glittrade vackrare än den starkaste sol på galaxens alla hav."
-
Jag kommer aldrig förstå hur du kunde tvivla på den kärleken jag gav dig som jag skrek ut över hela världen så dem kunde höra om hur speciell du var för mig. Förstår inte hur du kunde, ljuga om små små saker som fick mig att gå iväg för du svor på vår vänskap. Det drabbade inte bara oss. Det drabbade oss fyra, vi i videon.


- Vi med ögon och skratt som nu bara är en dimma av lycka i mitt längtande hjärta.

Inga kommentarer: