torsdag, augusti 09, 2007

wake me up when august is coming to it's end.

En längtan.
Dagar jag hatar.
Dagar av längtan.

Längtan till någonting som jag faktiskt kommer älska. En längtan som kommer få mig att uppskatta allt mycket mer senare. Jag känner bara att jag vill somna och vakna när allt börjar. Men där är små kul grejer på vägen också ju. Jag har en massa grejer att göra, ett jobb som jag ska sköta. Skolan börjar också, och sen är det festival och en massa.

Men jag väntar bara tills jag behöver packa de där två baggarna och första sätta mig på bussen till sturup och sen flyget till Spanien den 16 september. Vara där och slöa i fem dagar sen kommer jag hem på kvällen den 21. Och så är det bara att kasta ner allt jag behöver till Gävle sova här hemma med Sarah älskling och sen bär det liksom av dagen efter klockan 8 på morgonen. Det kommer vara närmare en vecka som jag bara kommer njuta av. Och jag längtar så jag nästan hatar mig själv för att jag älskar dagarna som kommer så mycket. Dagarna dit går i slowmotion.

Jag skulle bra gärna vilja ha en sån där fjärrkontroll som han har i "Click". Kan man köpa det någonstans så kan ni ju meddela mig om det ..


Inga kommentarer: