onsdag, september 26, 2007

i just want you to know who i am

.. since i lost you, i lost myself, no i can't fake it, there's no one else.

Visst är det så.
Klart så in i helvete att det är så.
Varför skulle det inte vara så?
Det är ju självklart.

Orden slår mig rakt i ansiktet. Sjukt jävla hårt. Hårdare än jag vill erkänna. Så jävla lång tid och fortfarande inte. Själve fan också. Varför?

Ibland vill jag bara kasta mig över telefonen för att ringa och berätta att du är allt jag behöver och så mycket mer där till. För utan dig är det som att snön faller i juli, mitt livs backspegel leker med mig. Du finns där, sen försvinner du i en dimma och plötsligt ser jag dig klart igen.

I'm missing you, fast det inte var länge sen alls. Fast det känns som det var senast igår.
Jävla skit också.

Inga kommentarer: