söndag, september 09, 2007

i wanna meet my mr anonymous ..

Jag vill inte göra en sån här lista. Men jag måste rensa min hjärna. Få ner allt på plats även om hälften av detta pusslet saknas.

Jag vill få ner bitar av min framtid i bloggen.

Infokomp åren:
Jag kommer ta skolan mer seriöst. Jag ska ut med bra betyg för jag vill verkligen in på en psykolog linje på högskolan. Om inte detta går till väga så tänker jag bli chef över något stort företag. Thats it. Men skolan ska skötas och jag ska ha döds kul där. Ska inte bli kaos som i min förra klass med en massa bråk. Orkar inte mer med sådant efter nio år.

Malmö FF tränar grejset:
Jag ska arbeta mig uppåt, ska ha ett utvecklingslag. Det är det jag vill syssla med som fritid, jag behöver något sådant. Kanske man bli chef för Malmö FF's ungdomsaktiviteter. Det skulle vara något för mig, verkligen!

Vännerkretsen:
Ja, vad ska jag säga. Jag och Sarah lär ju ta studenten tillsammans, vi kommer hitta den "rätte" på samma plats, gifta oss samma dag, adoptera ungar samma dag. Vi kommer skilja oss samma dag och ja, vi kommer väl sitta på samma ålderdomshem och diskutera varför vi aldrig la in en stöt på Sankan och Berra. Sen kommer vi inse att vi bara sett på livet som flöt förbi i en dimma så kommer vi skaka på huvudet och säga "ack". Jag kommer ju givetvis umgås med en massa andra med. Elin min 1:a bästis som ska inreda lägenheten med mig som även väljer ut kläder med mig till speciella tillfällen så jag ser affärsmässig ut. Pontus min manliga bästa vän, han som ska peka ut dåliga sidor på alla män i min närhet. Och så klart Richard som jag årligen kommer besöka minst en gång om året fram tills dagen då jag dör. Kommer nog springa på filurer som Joakim, Camilla, Sofia och andra små roliga folk som man känner och alltid kommer älska.

Kärleken:
- (Inte lönt jag lägger ner tid på det hittar det aldrig).
Anyway, the one ska vara längre än mig. Gärna så jag får stå på tå för att pussa honom, för jag vägrar använda klackar. Han ska ha ganska långt, inte så det hänger, men man ska kunna pilla i det. Helst mörkt hår, blonda killar, ta inte illa upp. Det är jag som har personliga problem angående det. Ögonen, helst blå. Har blivit sviken av för många brunögda. Och har aldrig haft någon speciell kontakt med grönögda. Hans ögon måste ha den där effekten på mig att en blick från honom kan förändra hela synen på mitt eget liv. Han ska ha en smilegrop, annars blir det inget. Så enkelt är det. Och hans leende ska kunna lysa upp hela min värld om den rasat i bitar. Han behöver inte ha någon speciell stil, men jag är knäsvag för "Simple plan" stilen. Även lite "badguy"- stil, dock inte personligheten. Haha bara klädstilen. Men basic är väl Fotbollsspelare med sjuhelvetes bra klädstil? Det är 1000000 plus poäng alltså. Han ska vara mysig, jätte mysig, en sån där man vägrar släppa på morgonen. Så man aldrig vill resa sig ur sängen. Han måste också ha humorn. Den där humorn som får mig att skratta så jag håller på att dö. Humorn som får mig på världens bästa humör även om mitt hjärta håller på att explodera av smärta. Han ska försöka förstå mig och inte säga att han lyssnar när han inte ens förstår vad jag säger. Han ska inte ta ut förväntningar på mig, för jag kommer inte ha förväntningar på honom. Han ska inte vara svartsjuk om det inte behövs, han ska lita på mig och låta mig ha de vänner jag vill ha, och lite på mitt omdöme. Sen ska han ju självklart kunna spela fotboll med lillebror, och diskutera bilar och fotboll med pappa. Sen måste han ju kunna snacka en massa datorer med mamma och springa med mig och Sarah på stan när Sarah behöver någonting. Han måste komma överrens med Sarahs pojkvän och speciellt med Sarah efter som hon är mitt allt. Sen måste han kunna spela TV spel med Pontus och snacka mode med Elin. Men framför allt ska han aldrig förbjuda mig ifrån saker jag älskar.

Livssituation (framtidsperspektiv):
Jag kommer bo i en liten liten lägenhet mitt i stan. Kommer ta min Smart bil till mitt kontor där jag lyssnar på folk som vill ta livet av sig, eller sitter jag och bossar runt en massa underanställdra som kokar kaffe till mig eller brer en macka medans jag sitter och läser tidningen på nätet och svarar på mail om företaget emellanåt. Jag kommer ha en liten borderterrier som heter Trasan och en Golden som jag inte har hittat ett namn åt än. Varje söndag kommer jag och Sarah ta en fika på stan med våra hundar som är bästa vänner. När jag spikat fast karriären kommer jag vilja adoptera en liten pojke med typiskt "Emil-i-lönneberga"- stil. Ett litet busfrö helt enkelt. Namn jag kärat ner mig i änsålänge är Marcus. Han kommer då att få en fotboll i handen så fort han kommer över min tröskel och jag ska göra allt i min makt för att han ska bli proffs eftersom jag själv levet för fotboll. Så enkelt är det.
Vid denna tidpunkten får jag varje månad en stor check från lillebror som han skickar från Spanien där han är målvaktsproffs. Större än Buffon och annat pack.
Mitt i min stabila tillvaro kommer Jonas Sandqvist dyka upp någonstans och vi kommer kära ner oss och leva lyckliga i alla våra dagar sen kommer jag inte bry mig ett skit om listan angående kärlek som jag skrev här uppe eftersom jag varit förälskad i Sankan sen jag var 16 år gammal ..

That's my life, if you want to be a part of it.
- Deal with it bihatch!

Inga kommentarer: