söndag, september 02, 2007

it's all about the way i'm dying to be your love

Ett ögonkast - och jag var fast.
En beröring - och jag blev besatt.
Ett samtal - och jag dör utan din röst.

Han förändrar min värld. Jag vet inte varför. Han är inte ens en riktig del av den. Han är liksom en förort till mitt hjärta. Jag har fastnat för en kille som aldrig blir en del av min värld. En kille som lever på en annan planet. Min lilla värld skulle liksom aldrig passa in i hans typ av värld eller på hans planet över huvudtaget. Det som gör ont är att jag ser din planet ifrån min värld. Men det finns inget jag kan göra för att nå den.

Jag borde ge upp, men inte fan heller efter en hel sommar. Jag förstår inte vad det är mitt hjärta inte förstår. Jagvill bort från honom. Han är farlig. Jag vill inte sluta se honom en dag bara och ångra att jag aldrig tog riktig kontakt. Jag vet inte vad jag sysslar med. Jag behöver psysisk hjälp. För jag hatar att jag vill ha dig.

Hatar det så mycket, så så mycket ..

Inga kommentarer: