lördag, september 15, 2007

now i even start to do strange things for him ..

Ni skulle bara våga ifrågasätta min kärlek till Jonas Sandqvist. Idag skulle de där idioterna vara på Hornbach av alla ställen i Malmö. Och självklart kunde ingen köra mig och sarah dit. Så det blev liksom buss raka vägen, eller raka och raka. Jag tycker vi kom till en rundell. Sen fick vi promenera, säkert 3 km. Fifan. Inte nog med det, när vi väl ser Hornbach, tror ni fan då inte att där är en motoväg ivägen. När vi väl tagit oss över den så kommer ju för helvete hav av gräs där vi även misstänkte att där fanns vass grejs. Så det var bara att följa vägen upp till en liten backe som jag och Sarah glamoröst tog oss upp på där vi möttes av lite motorväg till tills vi plötsligt kom fram till "avfarten" till HORNBACH! Kommer fram, ser Sankans bil och springer en massa rundor på Hornbach för att hitta dem små ljusblå liven. Som vi gjorde.

Jag är kär i honom, fullkomligt stort jävla förälskad. Jag riskerade mitt liv för honom idag. Ni skulle bara våga säga att jag inte älskar honom. Fick en autograf också. Stolt maneeeen. Sen fick vi varsen kram av byggare Bob och så fick vi en skrikande gul byggare Bob hjälm av plast. Trodde jag skulle dö av flabb.

Anyway, jag älskar Jonas Sandqvist, och han är min min min min! Jag har riskerat mitt liv, mina fötter, allt allt allt jag lever för idag när jag gick tvärs genom världen för honom.

Jag har gått genom giftiga buskar, på gräs man drunknar i, vägar med ett oändligt slut med farliga monster bilar och i backar så man skulle kunna bryta nacken om man trillade därifrån.
VÅGA bara påstå att mitt hjärta inte slår för Sankan!

Inga kommentarer: