onsdag, september 05, 2007

such a funny thing for me to try to explain

Jag kan inte sluta titta.
Du är en magnet som mina ögon dras till. En hemsk magnet som jag borde hata, kasta bort och aldrig titta mot igen. Du får mig liksom att tro på en massa sådant som inte existerar. Två gånger i veckan.

Jag vill liksom minnas dagar, som vi aldrig spenderat tillsammans och jag vill stirra mig blind på bilder som ingen tagit. Jag vill nynna med till låtar som vi skulle kallat våra och jag vill se sammansatta siffro i min mobils samtals lista med ett namn som heter "Älskling". Jag behöver se det där "Älskling" lysa på min display på mobilen i takt med en söt ringsignal full av kärlek. Jag tror det handlar om att jag vill kunna känna en doft och känna igen dig i den. Att hjärtat hoppar över ett slag varje gång jag hör ditt namn.

Jag vill falla hårt. Så hårt att det syns. Jag vill skrika kärlek till världen igen. Kärlek för dig.

För det känns som jag saknar utan att känna, jag längtar efter något utan att behöva göra det och jag älskar utan att veta.

Men jag hatar att se dig i ögonen.
För jag vet att någon annans namn gömmer dig där under.
Jag vet att en annan flicka äger ditt hjärta.
Vet att någon annan lever mitt liv utan att uppskatta det på riktigt.

Inga kommentarer: