tisdag, september 04, 2007

these walls between and a teen mile way to heavens heart

Jag behöver dig.

Något så in i helvete för att vara ärlig. Jag har aldrig sagt ett ord till dig, men det är ju lätt när orden fastnar i halsen på mig. Jag kvider en massa, vågar liksom bara se dig i ögonen och le så där försiktigt. Jag vill ju mer än detta, behöver dig så jag kvävs.

Du är säkert den där exakt alla flickor kan gå och drömma om. Den där som får en att göra saker man aldrig gjort. Typ att ge upp sina drömmar för att få vara med dig, att man följer efter blint. Bara för dig.

Det är sjukt, och det finns inte i min värld att tjejer blir så för killar.

Men trots att ord aldrig bytats ut, och trots att våra världar inte kopplas samman på mer än ett sätt, Malmö FF. Om det så är en stor jävla vägg mellan oss, mellan min värld för att lyckas hamna i din. Även om där är 10års vägar mellan oss så skiter jag i vilket.

Jag är kär ..

.. i en människa som inte ens vet att jag existerar ..
.. i en fotbollsspelare. I en målvakt ..
.. I en Jonas Sandqvist!

Inga kommentarer: