måndag, september 24, 2007

we're lazy people

Jag och Sarah är ensamma hemma. Hos Richard. Ingen är hemma bara den döds keliga kisen. Alla är borta. Richard är i skolan HAHA. Sarah ligger och äter en klementin som Richard fick i huvudet imorse när vi väckte honom. Och jag sitter och nördar mig här. Jag kan ju inte överge min blogg gjorde ju det under en hel vecka i Spanien.

Vi såg en sjuk film igår. Enligt Richard jämrade jag mig bara för dem stack en motorsåg i ryggen på folk medans Richard låg och stirrade på skärmen. Sarah sattt väl och gömde sig i något. Ganska skum så ni kan ju ta en kikare på "The Texas Chainsaw Massacre - The Beginning" Den är brutal, blodig kannibalisk. Äcklig helt enkelt.

Nu är man helt ensam, Sarah stack in i duschen. Ska väl slänga mig i sängen. Finns inte mycket mer att hitta på. Så ja, skriver väl imorn igen, eller när vi är hemma imorn kväll.

Men jag vill inte hem. Vill inte se skylten som heter "Malmö" Jag vill stanna här, stanna här några dagar till. Och typ inte alls åka hem. Inte än.

Inte imorgon..

Inga kommentarer: