onsdag, oktober 10, 2007

by my side you'll never be - i wanted to tell you i changed ..

Visst är det så att du inte bryr dig?
Jag läste en dikt jag skrev om dig:

"jag trodde du sa att du älskade mig,
och jag trodde du sa att du behövde mig.
för visst var det så -
att du sa att jag gjorde dig lycklig?"

Ibland vill jag hoppa tillbaka till den tidan, bara för att .. Ja, varför? För att plågas ännu mer? För att hoppas att allt blir bra en sista gång? För att be dig stanna hos mig för att jag behöver dig? Eller för att än en gång bryta ihopa och sen inse att du inte är värd det .. igen? Du kommer inte finnas bredvid mig längre och jag kommer aldrig kunna säga till dig att våra världar förändrats och att dem inte passar ihop längre. Jag vill säga allt det där, för att få ett avslut. Men om och om igen, så avvisar du mig.

You tell me that you love me but you never wanna se me again

Inga kommentarer: