söndag, december 16, 2007

do you know what you started, i just went there to party ..

Vem visste att jag skulle hitta dig där ikväll?
Och att du skulle vara så "jag-kan-inte-ta-ögonen-ifrån-dig"-vacker. Du gjorde det svårt för mig att hålla mig på andra sidan dansgolvet, så vet du vad du startade inatt - jag gick ju bara dit för att ha kul. Jag ville försvinna med dig in i musiken men musiken spelade inte oss in på rätt vägar. Jag hittade aldrig dina danssteg där på dansgolvet och jag kom inte så nära så mina kläder luktar som din parfym. Jag hittade aldrig rytmen i dina ögon eller den där famnen som jag borde dansat i.

Men du kröp in i mitt hjärta, djupare ikväll, så där som jag inte skulle låta någon göra. Du är långt ifrån en speciell plats, den där platsen som verkligen betyder, du är inte där, inte än och inte på ett ganska bra tag med mycket slit. Men du inte långt ifrån en "snälla-stanna-kvar-i-mitt-liv-och-gör-mig-lycklig"-del ..

.. men fortfarande, vet jag inte hur jag ska placera dig. Du verkar inte ha det där ryktet du själv sagt du har om dig, ryktet jag hört om från ett fåtal andra personer med. Men ändå, har du vissa delar av det som jag känner igen. Så - jag vet inte hur jag ska placera dig!

Men jag kan inte undgå att du får mina ben att vika sig och att världen stannar när du går förbi.


- För att vara ärlig - så vet jag inte vad jag skrev nyss, jag behövde få det ur mig. Tycker att jag ordbajsar en hel del just nu. Jag hittar iallafall ingen koppling mellan det jag skrivit.

Det jag vill komma fram till är nog att den här jävla killen startat något i mig som en skogsbrang som jag måste släcka illa kvickt, den får inte spridas!

Inga kommentarer: