torsdag, december 20, 2007

i wanna grow old with you

Ingen tvekan om den saken Sarahbaby, eller ja, Sarha höhö.
De senaste timmarna på mitt dygn har varit så jävla bra. Gick ut och åt med dig igår och satt och jiddra i flera år medans du kollade på den här heta food maker man! Sen bestämde vi ju oss för att dra oss hem till dig och hämta övernattningsgrejer så du kunde nanna hos mig. Då hittade vi den "stackars lilla sälen" som jag sa när jag såg den, och du bara skratta åt mig. Den hade något sånt där konstigt i pannan.

Påväg hem så var det ju en ganska hemsk bussresa. Har ni hört talas om en illaluktande bussresa förr? Well, min och Sarahs hemresa igår var förfärlig. Det stank död och rutten arab alltså (ta inte illa upp det är bara mitt nya uttryck). Men seriöst, Sarah hade faktiskt andnöd och kunde inte andas. Sen var där en kille som "Grävde guld i USA", jag antar att ni förstår att vår bussresa var lite fucked igår. Senare på kvällen satt vi mest uppe ju, satt och snacka, jag somnade snabbt senare, hann bara lägga huvudet på kudden.

Anyhow, senare var vi på MFF och hämtade varsen årsbok. Satt där ett tag sen gick vi en runda i MFF-shoppen och en runda i kombihallen och snacka med en massa folk.

Sen åkte vi hem och jag umgicks med Thessan en stund, som åker till Spanien idag, hon åker till värmen och jag kommer sakna henne cp stört mycket!

Inga kommentarer: