onsdag, december 19, 2007

hejdå för tre veckor infokomp

Nu tar jag semester.
Eller iaf om 3 timmar. Tre veckors semester som jag förtjänar mycket väl! Jag har kämpat mer med skolan än på länge och det är jag stolt över! Jag har höjt mina betyg mer än jag kunde tänka mig på ett år och jag är så jävla stolt över mig själv just nu.

Just nu, sitter jag i mff-t-shirt och mff byxor och undrar vad fasen jag ska ha på mig. Jeans linne och någon söt tröja? Nae, jeans linne och tjocktröja, mja. Jag vet inte. Vi får se

"Han är våldtäcktsman, alla som inte dansar är våldtäcktmän" och "vill ha dig i mörkert hos mig" dem går om och om i mina högtalare och mamma skulle nog vilja dra ut sladden just nu men. Haha dem låtarna är nostalgi till delight ft experience i lördags. Skulle behöva ut och dansa lite till tycker jag.

Jag sitter och funderar på om jag skulle dra mig bort till rönnen senare idag eller om jag ska städa. Blir nog både och, eller blir det rönnen imorgon. Jag lovade ju att komma och hälsa på, så det får man ju nästan göra tycker man. Ska dra med Thess bara för det höhö.

Jag borde nog göra mig iordning nu efter som jag börjar snart, trots att jag sprungit mellan bloggen och spegeln nu i en halvtimme så är jag inte klar. Jag får helt enkelt blogga senare idag så ser vi hur det blev med kläder och rönnen besök och städning!

S

Inga kommentarer: