tisdag, november 06, 2007

gotta let go, even through its the hardest thing to do

Jag har lärt mig någonting som jag kommer ha stor nytta av..
.. Att man måste släppa taget.

Det spelar ingen roll om vad det handlar om. Det kan vara ens bästa vän, någonting som hänt, någon värdefull sak som man tappat bort. Man måste kunna släppa taget. Det hjälper inte att ligga på golvet med uppskrapade knä och skrika och hålla fast i någonting som ändå visar sig vara förgäves sen.

Jag har haft folk i mitt liv, som jag förr eller senare lyckats släppa, dem som varit svåra att få ut ur skallen. Sen har det funnits folk som svikit mig, som jag inte ens sagt hejdå till, som flög ut ur mitt liv snabbare än dem hittade in i det.

Sen har det funnits dem som jag aldrig trodde skulle lämna mig, dem som aldrig skulle snacka eller ljuga för mig. Det är dem som sitter fast än idag. Och det gör ont, med varje hjärtslag även om hjärtat slår starkare för alla andra i min värld så att jag inte känner det lika starkt alltid, men såren finns där och det är tack vare er. Tre personer som verkligen spelat en stor roll i mitt liv

Jag behöver inte smyga med namnen - Eric, Moudi, Jenny.
Med tre olika anledningar sårade ni mig lika hårt. Sköt med lika vassa spjut mot borgen runt mitt hjärta men lyckades riva den och såra mig.

En av er ljög, lämnade mig för kärlek, en kärlek som hållt länge nu och jag är glad att du valde en väg som gjorde dig lycklig. Men du måste veta att du krossade mig!
Den andra, han lämnade mig i min mest förvirrande period i livet och gjorde mig ännu mer förvirrad av allt han plötsligt började berätta.
Den trejde svor på mig, min vänskap, min kärlek och all tid av mitt liv jag gett honom. Han bad mig glömma honom och försvinna ur hans liv för han inte ville såra mig mer.

Jag har släppt två av er, men ni är fortfarande kvar i min värld. Men ni är inget jag lägger större anstränging på.

Som sagt, en dag så måste man inse att man måste släppa taget!

it's shower time yeah

Den här flickan vill inte duscha med mig ikväll ..Så den här flickan busade med mig istället.

i wish i could fix us

Men om jag saknar dig då?
Tänk om det är allt jag vill stå framför dig och säga, skrika .. så du förstår! Tänk om jag inte klarar av tanken att du kan försvinna från jorden en dag utan att jag fått förklara allt för dig. Tänk om min värld inte klarar att leva utan dem där hjärtslagen. Tänk om det faktiskt skulle vara så att jag fortfarande älskade dig?

Du förstörde för oss, ja. Du ljög för oss, ja. Du svor på mig, ja. Du gjorde oss lycklia, ja - så in i helvete!

Du gjorde oss lyckliga, så jävla mycket. Jag tittar på den där jävla videon typ alltid, det skär i mig - djupt. Kan du bara tänka, tänka om, ifall det verkligen är så att du inte vill att jag håller din hand innan du lämnar mig, om du inte egentligen vill höra min röst igen, se mina sms innan du somnar eller se mig där i dörren när du nästan precis vaknat.
För det var allt jag var, jag var hos dig. Alltid! För jag var så jävla rädd att du skulle försvinna från mig. Kvävde jag dig? Var det därför du försvann från mig? Var jag för rädd om dig?

Jag har en miljon frågor med typ, noll svar! Du gav mig tusen löften med typ, ett antal på noll som du höll. Jag älskade dig hundra gånger runt jorden men du typ, gav noll varv tillbaka.

Jag vill ha tillbaka våra dagar, jag är rädd att förlora dig ännu mer än vad jag redan gjort.

Rädd att se dig ta ett steg för lågt i livets långa trappa ..