onsdag, december 19, 2007

flabb noja

it's not right, but its okay.

Visst är det inte rätt att jag önskar att jag kunde älska dig?
Men jag måste acceptera det!

Och visst är det fel att säga att jag skulle kunna vara en del av din värld?

Saker är inte alltid rätt, men man måste kunna acceptera dem. Oavsett om man vill just det som inte är rätt mer än något i världen. Man kan önska saker, men man får det inte alltid och det får man acceptera.
Och ja, jag vill ha dig i mitt liv. Men jag vet hur du är, jag kan dina regler, jag kan ditt spel och jag vet hur dina fusk fungerar på alla tjejer i din värld. Jag ser igenom dina falska kort och jag hör felen i din röst när du pratar med mig. Jag ser hur du tror att du leker med mig i dina ögon och jag vet att du hör mina ord på det sättet du vill.

Men kom ihåg, jag lärde mig hur man skiljer på någonting äkta och en bluff av dem bästa.
Dem som visat dig hur man krossar en flickas hjärta i två!

hejdå för tre veckor infokomp

Nu tar jag semester.
Eller iaf om 3 timmar. Tre veckors semester som jag förtjänar mycket väl! Jag har kämpat mer med skolan än på länge och det är jag stolt över! Jag har höjt mina betyg mer än jag kunde tänka mig på ett år och jag är så jävla stolt över mig själv just nu.

Just nu, sitter jag i mff-t-shirt och mff byxor och undrar vad fasen jag ska ha på mig. Jeans linne och någon söt tröja? Nae, jeans linne och tjocktröja, mja. Jag vet inte. Vi får se

"Han är våldtäcktsman, alla som inte dansar är våldtäcktmän" och "vill ha dig i mörkert hos mig" dem går om och om i mina högtalare och mamma skulle nog vilja dra ut sladden just nu men. Haha dem låtarna är nostalgi till delight ft experience i lördags. Skulle behöva ut och dansa lite till tycker jag.

Jag sitter och funderar på om jag skulle dra mig bort till rönnen senare idag eller om jag ska städa. Blir nog både och, eller blir det rönnen imorgon. Jag lovade ju att komma och hälsa på, så det får man ju nästan göra tycker man. Ska dra med Thess bara för det höhö.

Jag borde nog göra mig iordning nu efter som jag börjar snart, trots att jag sprungit mellan bloggen och spegeln nu i en halvtimme så är jag inte klar. Jag får helt enkelt blogga senare idag så ser vi hur det blev med kläder och rönnen besök och städning!

S