söndag, januari 27, 2008

får jag lov att klistra fast ditt leende igen?

Älskling, får jag vara den som smittar av mig lite av min glädje på dig? Får jag lov att låna ut lite av min styrka till dig? Den där styrkan som jag sparat speciellt till tillfällen som det här? Tillfällen då jag ser hur du brister i kanterna, när jag står hjälplös och känner mig passiv som fan för jag inte kan dra i dina mungipor så du ler lite grann bara.

Får jag lov att vara den som hittar ditt borttappade leende och klistrar fast det igen? Får jag vara pappers-biten som torkar dina tårar när din värld brister i bitar, bara för att se dina ögon glittra av lycka som jag är van att se dem göra.

Vill du följa med mig till den ljusare sidan, där jag färglägger din svartvita del med vackra skinande färger? Så jag täcker över alla mörka delar som förstör vår perfekta värld?

Får jag visa dig av ordet äkta betyder?
Får jag lov att finnas där och älska dig mest tills döden skiljer oss åt?

Inga kommentarer: