tisdag, januari 01, 2008

hej 2008

Godmorgon, klev nyss ur sängen och sitter här med slarvigt uppsatt hår. Jag tänkte inte nämna det nya året idag, det är liksom förr, over and done with. Jag måste få säga, att när jag såg raketerna igår 00.00 då var jag så sjukt lycklig. Det var bara lite grejer som fattades, men jag kände ingen ångest inför detta året.

Nyårs kvällen var en bra dag igår, jag var med släkten, denna galna släkt som alltid har skumma grejer för sig, vi åt tre rätters meny och satt och pratade en hel del. Jag är nöjd med mitt nyår sjukt nöjd men det skulle inte skadat att ha några nära vänner med.

Jag gav ett nyårslöfte igår, hålla bättre ordning på rummet, just nu är här stökigt som fan så det blir väl städ idag. Eller imorgon det är faktiskt röd dag idag.

Nu hade jag tänkt att gå och äta frukost/lunch, sen ta itu med lite städande, bara ytligt idag, inte garderober och sådant skit det orkar jag inte.

Sandra

Inga kommentarer: