torsdag, februari 14, 2008

happy valentines day

Jaha, dagen är här igen.
Dagen då hela världen blir alldeles fylld med små äckliga rosa och röda hjärtan med ord och löften som halva världen ändå bryter imorgon. Ni köper rosor som ska symbolisera kärlek och djup vänskap och ni köper små gosiga nallar som ska få den andra personen att tänka på dig så fort hon/han titar på denna nalle.

Ni skickar iväg små dikter och fraser, som någon helt annan skrivit och ni ger en annan människa blickar, håller handen och kramar om - utan känsla. Bara för dagen ska vara fylld av kärlek så gör ni detta.

Allt det ni gör idag skulle jag kunna göra om en månad, bara för att bevisa för mina familj och mina vänner att jag inte behöver EN speciell dag på året där jag får visa min kärlek till dem. Jag visar min kärlek till de året runt utan att det är en speciell dag. För jag vägrar att göra saker bara för att ni kallar en dag på året "Alla Hjärtans Dag"

Så från och med idag kallar jag detta "Players Day"
Så - Happy Players Day

Inga kommentarer: