fredag, februari 15, 2008

mff's nilsson vs tff's prahl

Imorgon möts dem på Kulladal.
Roland Nilsson med sitt MFF och Tom Prahl med sitt TFF. Men fy vad det känns konstigt att inte se Prahl med ett litet ljusblått vackert emblem på bröstet. Detta är skånsk fotboll detta, skånsk fotboll som fan. Två extremt duktiga tränare och två lag med kämpar hjärtan som ska göra upp om en vinst imorgon.

Men Jonas "Sankan" Sandqvist är skadad, MFF's 1:a målvakt så 16-åriga Dejan Garaca spelar från start med backarna Ullrich Vinzents, Jimmy Dixon, Gabriel och Behrang Safari. På mittfältet hittar vi
Guillermo Molins, Daniel Andersson, Ola Toivonen och Jeffrey Aubynn. Och eftersom Junior lämnade oss och Jonatan på toppen så fyller Edward Ofere denna platsen med Jonatan Johansson så klart.

Men var har vi nykomlingarna Jiloan Hamad och Agon Mehmeti undrar de som kan någonting om MFF? Jo det ska jag säga er - dem sitter på bänken och vi kommer säkert skåda dem under matchens gång.

Vilka skador har MFF då? Jo, Jonas Sandqvist, som sorgligt nog råkade ut för en fotskada igår (torsdag). Anders Andersson, Joakim Nilsson, Labinot Harbuzi, Niklas Skoog, Babis Stefanidis och Daniel Theorin ligger också på skade-och sjukdoms fronten.

Så ja, klockan ett på Kulladals IP imorgon, och jag kommer självfallet stå där och skrika som en galning medans mitt ljusblåa hjärta slår i takt till hur spelarna springer på plan.

Men Tom Prahl, jag måste ärligt talat säga att jag faktiskt saknar dig som tränare i MFF, kan inte du och Roland dela på laget och träna de tillsammans. Snälla?

Inga kommentarer: