lördag, februari 09, 2008

never again

Aldrig igen!
Var inte de två orden dina sista Sandra Olsson? Varför höll du inte dem?
Jo för du är en blåögd idiot som tror att folk förändras.
Exakt!

Du kommer aldrig förändras. Du förändras på ytan, du förändras med små detaljer. Men du förändras ALDRIG i sättet du är mot folk. Hur mycket jag än önskar det, hur mycket jag än hoppas på att du kan förändra dig och bara bete dig normalt, så gör du inte det. Du har aldrig och kommer aldrig göra det.

Och du(!), jag orkar inte vänta för alltid. Jag orkar inte se allt bara flyga iväg, orkar inte vänta på att allt ska passa. Vill man verkligen någonting måste man kämpa för det. Man kan inte bara sitta ner och göra ingenting och tjäna milioner.

Så nej, killar är INGENTING i mitt liv. Inte idag kanske, men jag orkar verkligen inte lägga ner tid på att låta er förstöra för mig.

Inga kommentarer: