lördag, februari 02, 2008

once a whore, you're nothing more

Gör vad ni vill mot mig.
Prata skit, stick kniven i ryggen, skjut mig med osynliga kulor. I couldn't care less!

Men en sak ska ni alla ha klart för er, om ni så ens tänker tanken att göra någonting av det där, så ska ni kunna erkänna det för mig när jag får reda på det. För om ni inte kan göra det framför ögonen på mig så betyder ni inte mer än smutset under mina skor för mig.

Kan ni inte stå för någonting ni gör, ska ni inte göra det från början!

För som sagt - once a whore, you're nothing more. Men det menar jag - gör ni något skit bakom ryggen på mig, och beter er som en bunke svin utan att kunna stå för det när jag väl konfronterar er.

För jag undgår ingenting. Sanningen kommer alltid fram.
Sen kan du kalla mig din bästa vän eller din värsta fiende.

Inga kommentarer: