tisdag, februari 05, 2008

so hard to see myself without him

Vad krävs det av mig för att du ska stanna kvar i mitt liv?
Jag ser saker ur helt andra perspektiv idag, tankar jag inte hade förr smyger sig sakta på. Men samtidigt bryter mitt hjärta i tusentals bitar samtidigt som jag står i korsningen och vet att jag måste göra ett val. Hur jag än väljer, så måste jag lämna saker bakom mig och det är för tidigt att ens tänka tanken att släppa taget. Det är saker jag älskar som måste släppas, bara för att komma till den andra sidan och börja leva igen.

Jag har aldrig haft tanken på att kämpa så här för oss igen, att lägga band på mig själv, bara andas och låta det ta sin tid. Det är inte jag, det är inte du, vi har aldrig varit så. Jag har aldrig riktigt haft tanken att ens släppa dig in i min värld igen, men min själ mår bra med dig så därför - välkommen till min värld. Än en gång!

Du var mitt liv i 3 år, utan att jag någonsin blundade och önskade att du försvann. Jag höll fast, hårdare än jag kommer göra för någon kille i min värld någonsin. Detta handlar inte om känslor, dem har jag lagt åt sidan. Detta handlar om oss. Allt vi byggt på, allt vi lyckades bygga upp. Att jag lät dig forma mig till. Det är den jag är idag.

Inga kommentarer: