måndag, mars 03, 2008

dagen, dejtnings-service och avslut!

Hej världen, uppdateringar av dagen?
Var och tränade på Friskis med Sarah, gah i love it. Sen bar det av till vår kära dans, det finns alltså inget bättre i världen än Aktiv Ungdom, Street/Hiphop, Utvecklingsgruppen, Julia och en bunte helt underbara CD-skivor. Finns inget bättre. Ganska några fler dagar i veckan men, vad ska man göra?

A, ja just det. Min far har öppnat en dejtnings service, did you know? I did not. Men så är läget märkte jag iallafall idag vid maten. Han har fixat någon sorts dejt åt mig på sitt jobb verkar det som, inte något bestämt än dock men vi lär se hur det blir - håller er uppdaterade angående det!

Sarah fick mig för tillfället att tro att något kul hade hänt, men hon ville bara säga hej. Och det är ju trevligt med, så "Hej Sarah".

Men nu ska jag lägga mig i min säng och messa med folk så har du mitt nummer så skriv ett litet mess, sen lär det bli sova. Så att jag inte försover mig imorgon igen, eller vaknar tio minuter innan jag börjar. Oh gud, jag pratar för mycket.

Inga kommentarer: