tisdag, mars 04, 2008

det här med sommarjobb

Sommarjobbs humör idag, skickade nyss in min Ung I Sommar ansökan till kontoret där de tar hand om det, efter det ringde jag till Thomas på Kollo och hörde med honom om jobb.

"Ja, du skötte dig ju utmärkt i somras så det ska väl inte bli svårt att fixa, det ser ljust ut, vilken period vill du jobba på".

Första så klart? Så i början av April får vi svar på det. Längtar ihjäl mig.

Nu ska jag sätta mig och skriva ett personligt brev till polisen om timmanställning i växeln där. Sitta och ta hand om samtal och så här någon timme lite då och då. Vet dock ej hur jag ska få mig själv att framstå som en så intressant person med tanke på att man måste vara 18 för att få jobb där, och jag fyller 17. Men mamma jobbar där och jag hoppas dem kan göra ett undantag. För jag vill inte bara vara där under sommaren vill även ha en timmanställning bara.

Vi får se hur det går med allt.
Nu ska jag skriva så tangentbordet glöder. Woho.

Inga kommentarer: