lördag, mars 22, 2008

glad påsk och mycket att göra i framtiden

Påsk Afton idag, och det snöar känner nordpolsaktigt fan. Det snöar ganska mycket nu och det lägger sig på markan, lite grann iaf. Små mysigt, snö är vackert, men det är för kallt för att vara 4 ifrån min födelsedag.

Och snart börjar skolan med. Usch känner verkligen inte för det. Men men 2 månader kvar till sommarlovet, men inräknat nationella prov. Jag vill inte! Men saknar tjejerna och Joel i klassen och jag börjar ju med sovmorgon och en ganska chill dag. 3 lektioner sen fyller jag år på onsdag sen till helgen ska jag och Sarah in till Danmark och se Simple Plan och måndagen där efter är det första matchen i allsvenskan. Gud vad jag har längtat! Sen fyller Jeppe, Adi och E år. Och det är även en borta match för MFF mot Djurgården. Helgen därefter åker jag och Sarah till Stockholm för att se Kelly-konserten och sova över på Quality Hotell i Stockholm under en natt ska bli riktigt kul. Sen blir det en massa MFF-matcher och i slutet av april lämnar mamma, pappa och Micke mig och åker till Holland med Mickes lag, så det blir bo hos mormor och Sarah. Vi får helt enkelt dela upp det. Sen är det en månad kvar till sommarlovet, så det ska nog gå hyffsat fort, eller vad tror ni?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska se simple plan i sthlm, skriv om de var bra eller inte! :)

http://www.sonude.blogg.se

Sandra Olsson sa...

det ska jag göra kevin :)