måndag, mars 03, 2008

lite blandat av 3 mars

Jag fick sällskap igår, min trogna granne Sofia tog sig faktiskt tid att umgås med mig och min DVD. Jag tror jag ska döpa den där jävla DVD:n, har ni något tips på namn?
Hur som helst, vi tittade på One Tree Hill, alltså fick jag även henne att bli beroende. Lyckats med Mikael och Sofia nu. Vem ska bli nästa offer? Hm.

Vaknade på tog för sent imorse, tjugo över 8. Brrrraa gjort Sandra. Börja halv nio, tror ni att jag hann till skolan? Haha fel - klart att jag hann, jag är ju bäst? Ganska surt att vi började med matte bara, känns som att man vill räkna ut skalan av någonting när man fortfarande är pömsig i ögonen? Nae, inte direkt. Men ja, snart är min 4 timmars håltimme dag slut, ska se Providence snart sen gå till skolan och ha PersonalAdministration och Spanska. Slutar tjugo över 3, jippy? Nej!

Ikväll blir det träning, först på Friskis och sen dans. Känns bra då jag inte tränat på 2 veckor nästan, lär nog köpa kort idag, om jag orkar ta ut pengar? Vi får se. Ska duscha sen efter dansen och sova.

Inga kommentarer: