fredag, mars 07, 2008

packning, resa och en massa annat

Nu börjar det.
Ja, nu sätter vi igång med packningen här hemma. Stökigt och ingen har egentligen koll på någonting. Ingen vet va man ska ha med sig, och jag, jag har brist på block. Inte för jävla smart va? En skriv-knarkande liten musik-nerdrogad Sandra Olsson som knappt har ett block hon kan spendera tiden på planet med. Men vi får väl hitta något, eller i desperata ryck springa ner till korthuset och köpa 5 för en 10:a, låter la bra?

Back to pack - ingen har ens börjat packa här hemma, förutom jag som valt ut de jag ska ha med mig, de andra har bara slängt dom sakerna de tror de ska ha med sig i tvätten. Men det börjar väl ta till sig ikväll. Familjen ska till mormor och morfar och fira morfar undertiden jag springer på jobb och skriker åt små barn, sen tror jag M skulle komma förbi. Blir väl film skulle jag tro.

Imorgon lär jag vakna tidigt och kasta ner allt jag måste ha med mig i min stora bag, sen efter det blir det städ så jag kommer hem till ett nystädat rum, detta är bara en gissning jag kommer inte orka imorgon. Anyhow, imorgon bär det av, 9 timmar resa - jag känner inte riktigt att jag orkar vara still så länge, jag upprepar listan;

3 timmar bil
2 timmar väntan på flyg
3 timmar flyg
1 timme till hotellet

Det är bara stillasittande, i bil eller plan, och på flygplatsen vill jag dock gärna inte springa runder. Sen ska jag ju fotografera en hel del, och jag måste köpa min väska för 600 kronor nere i stan innan dess, om jag hinner. Oj vad jobbigt att blev på några sekunder bara. I värsta fall så får min gröna Puma strand väska hänga med på denna resa också, we'll se we'll se.

Som världen säkert förstår så kommer mitt dagliga bloggande upphöra fram till lördag sen 15:e. Om jag inte får tillgång till någon dator där, för jag vägrar blogga via mobilen, så rik är jag inte! Men ett litet sms till någon här i världen skulle jag väl kunna kosta på mig?

Har även med mig boken "Vingklippt ängel" så hemskt nyfiken på den, men har lovat mig själv att inte börja läsa förren resans startskott smäller av. Men den verkar bra, får ju erkänna att jag börjat smygläsa några rader men la den ifrån mig, trots att det tog emot. Har jag även "Månskensligisten", men den hade jag tänkt slänga i händerna på brullan.

Jag är orolig för mitt öra, har haft ont hela veckan - så jag vet inte hur det klarar flygresan, mycket tuggummi och hoppas på det bästa, då klarar man allt. Speciellt med tuggummit. Sen har jag ju en lillebror som är flygrädd som kommer klämma ut alla celler i händerna på mig när vi lyfter och landar - men vad är man annars storasyster för?

Påtal om lillebror och storasyster - gissa vad vi har på hotellet? Jo visst självklart har vi det. En fotbollsplan! Råder detta gott för min semester? Tror ni jag överlever en vecka med "Sandra kan vi inte gå ner och spela fotboll". För jag kan ju lova er att vattnet är för kallt så frusen som jag blir i vatten. Så alla spanjorer eller trevliga semestrande svenskar, fotbollsplanen på Aquamarina Hotel, där hittar ni mig. Chokerande? Inte det minsta

Och ja, javisst min mp3 funkar ju igen njutit av detta fenomen hela dagen. Men nu ska jag ringa och väcka M sen blir det mat och sen hem till Sarah sen blir det jobb och sen M!

Inga kommentarer: