fredag, mars 07, 2008

kombihallen & jobb

Riktigt kul på jobbet idag.
Vi var en extra stor grupp idag, totalt 14st så satans kul. Nog roligaste träningen på väldigt länge, kul att kunna dela upp det lite mellan mig och Sarah. Vi hade alltså en hel plan idag, inte bara en halv. Så sjukt kul att kunna köra match med en hel grupp över hela planen.

Av denna anledning vill jag ha ett utvecklingslag, jag brinner för detta jobbet och jag älskar det helt sjukt mycket. Har svårt att tänka mig att jag skulle ge upp det, från den dagen jag var tolk åt pappa i hans lag har detta blivit en så stor del av mitt liv.

Jag fick veta idag att vi antagligen fortsätter med detta 7års laget, det gör mig lugn för jag tycker verkligen om killarna, men lite mer diciplin skulle inte skada för fem öre.

Inga kommentarer: