tisdag, mars 25, 2008

sunday, simple plan, sarah - save me!

Mina fyra S, Sunday, SimplePlan, Sarah - SaveMe!
Det känns lite för nära verkligheten, det är 5 dagar kvar, och inget ska få förstöra den dagen för mig. Allt jag ska ha ögonen på då är David, och allt min röst ska koncentrera sig på är att sjunga så mina stämmband går isönder. Och allt mitt hjärta överhuvudtaget ska slå för är lyckan över att se SimplePlan med MinSarah!

Give me it now, i want it badly! Om jag inte ska gråta mig igenom "What if" och sjunga mig hes till "I can wait forever". Ska hoppa isönder mina fötter till "The end" och tänka tusen tankar under "Holding on". Och sen ska jag bara koncentrera mig på David, bara låta mitt hjärta slå fritt utan någonting annat. För om det finns någonting på jorden som kastar bort allt ont så är det musik ..

.. och speciellt Simple Plan!

Inga kommentarer: