lördag, april 12, 2008

borta bra men hemma bäst

Visst trivs man med serivcen på hotell?
Nystädat när man öppnar dörren, man kan stöka hur man vill, somna, vakna till en färdigfrukost och sen checka ut utan att städa och bädda efter sig. Visst trivs man? Men visst längtar man hem till sist?

Konseten med Kelly var underbar igår, jag grät till "Because och you". Som vanligt alltså. Hon har sådan känsla för det hon sjunger, hon är helt underbar att se live och hon är en så sjukt bra förebild. Jag är hur nöjd som helst med Stockholm resan, hur nöjd som helst med konserten och hotellet och tiden vi spenderade i Stockholm.

Jag och Sarah tog även tillfälle i akt att hitta på lite nya ord och fräsiga meningar som typ bara hon och jag förstår. Som vanligt. Jag har alltid så sjukt kul med dig Sarah. Tack för 2 underbara dagar!

Inga kommentarer: