söndag, april 27, 2008

dont wanna trust love

Varför slutade du skriva historier under mina ögonlock?
Jag hör hur du viskar, men du lyssnar inte ens efter mina skrik längre. Du ser inte när jag gråter, och jag behöver förklara det för dig nu för tiden, du tittar inte ens efter tårarna längre.

Det finns inte mycket som saknas i mitt liv nu för tiden, men något som verkligen saknas är illusionen av att vi skulle kunna leva ett liv tillsammans. Och trots att jag vet det så är du det finaste som finns i min värld bland för alla fel och det falska så vågar jag inte berätta om mitt hjärta för dig. Jag har många olika personligheter och jag vet inte om någon av de verkligen är jag. Men det jag verkligen vet är att jag är din.

Du krossade mitt hjärta i tusentals bitar för många dagar och många nätter sen, och påståd att det var för jag förtjänade bättre. Du påstod att du inte kunde ge mig tillräkligt med kärlek, men varför skriker jag då efter din kärlek varje natt?

Inga kommentarer: