måndag, april 14, 2008

hon är flickan som gör allt för att göra mig lycklig

Där går hon.
Hon som äger mitt hjärta och själ, hon med genomskinliga tårar på kinderna. Hon ler sitt vackra leende varje dag, och skriker mer kärlek till världen än vad hon själv får höra i respons.

Vi skriver varandras namn i djupet av varandras hjärtan och viskar ord som tröst mot smärtan mitt i natten med en stjärnhimmel utanför fönstert. Vi ser på varandra och vet att den andra stanar föralltid, vi tar varandra aldrig förgivet, även om det ser ut som att vi gör det för världen. Jag går bredvid dig älskling, jag håller din hand hela vägen. Varesig vi går genom din gata och sjunger låtar så högt att det river på stämbanden eller om vi sitter inne och bara vill gråta isönder våra hjärtan. Jag står där vid din sida, varesig du vill det eller ej.

Vi har en vänskap som många andra skulle dö för, en vänskap som världen kastar svartsjuka på. De borde skriva om oss i historieböckerna, för så stark vänskap på bara 3 års tid kräver mycket, och vi har gått igenom mycket. Vi är helt sjukt olika, trots att vi är så lika att folk nästan tror på att vi är halvsystrar. Vi delar inte blod, vi har inte samma föräldrar eller samma gener. Men vi är ändå systrar på ett sätt.

Själssystrar.

Det är det vackraste ordet i min värld. Det finns inget du och jag i vår värld, det är bara vi, du och jag låter för separerat för att vara själssystrar. Du är den där pricken av ljus som jag följer i mörkret, du är hoppet när jag faller meter för meter utan att någonsin slå i marken och skada mig, du är den som håller hoppet uppe. Jag är skylldig dig så sjukt mycket för alla vackra ord du sagt till mig, alla underbara saker du gjort för mig utan att uttrycka så mycket som ett ord.

Jag tåler inte att höra orden "Sandra, jag räcker inte till" när det är din röst som säger det. För syster, du räcker till mer än många gjort i min värld, du räcker till så mycket att jag gladeligen skulle bygga hela mitt liv kring bara dig. Du tror inte att du är vacker som du är.

Men Sarah Thulin, du är den vackraste människa som universum någonsin kommer skåda!

Inga kommentarer: