torsdag, april 03, 2008

jag behöver inte dina nerdrogande hjärslag

Du är mitt happy-pill i små doser.
Du sitter inte kvar i mitt blod i långa perioder och du får mig inte att skrika av lycka lika ofta. Du får mig att känna ett jobbigt beroende och ibland kan jag inte somna utan dig i blodet. Du får mig att känna dofter på kläder som inte finns där och jag inbillar mig att du sitter fast i väggarna i mitt rum när jag ska sova. Jag försöker prata med dig, men du försvinner i en dimma.

Jag använde dig som ett skydd mot att förlora honom från min värld. Jag lät dig springa runt i mina vener och ge mig nya energi-kickar, och jag log samtidigt som jag önskade att det var han som låg sådär farligt nära och fick mig att rysa av beröringar mellan kyssar. Det var inte dina läppar som kysste mig ömt, det var hans. Jag bokstaverade hans namn i din handflata den där kvällen och jag ville känna hans beröring.

Du är min flykt, platsen jag gömmer mig på när världen tränger sig på lite för mycket. Du smyger inte i mina vener utan du sprudlar av glädje och delar med dig av den i korta stunder. Och helt ärligt, så gör du mig lycklig - men bara i de där små stunderna.

Men det står ingenting på förpackningen du ligger i att dina biverkningar är hemska. Att de alltid drar mig till den sjunde livnivån där jag bara inte vill. Det står ingenting om att du varje gång får mig att kvävas av avsmak

Inga kommentarer: