lördag, april 12, 2008

jag särar på benen, älskar du mig nu?

Killar är så ytliga.
De vill ha sådant de inte kan få, och när de väl får de, så ska de jaga någonting nytt. Och vi tjejer köper det, det gör oss väl ganska patetiska eller? Vi spelar svårfångade för vi älskar hur de jagar, och när vi väl låter de fånga oss så föreställer vi oss att han ska leva och dö för oss. Att det ska stå vårt namn i varje andetag han tar. Men det är inte verkligheten, inte på något sätt alls.

Killar vill ha det ytliga.
Det räcker inte att vi tjejer visar dem känslor, för killarna "couldn't care less", vi måste se ut som supermodellerna för att de ska leva och dö för oss. Vi får inte ha något fel på kroppen om vi vill att de ska andas andetag för just oss bara.

Så älskling, om jag putar lite med läpparna, och använder en lite tightare push up, skriver du mitt namn om och om igen då? Om jag drar på mig en lite djupare urrigning och en lite kortare kjol, kan du då kalla mig din värld? Om jag vågar lite mer än alla andra, kan ta allt till steget längre än majoriteten, är jag spännande då? Kan du kalla mig din utmaning om jag fladdrar med mina kilometer långa ögonfransar och dansar sexigt på dansgolvet? Står jag högst på din lista om jag åmar mig framför en kamera i bara underkläder?

Too bad. I'm not that kind of girl.
Ta mig för den jag är, älska mig för mina fel och brister - för jag kommer aldrig dö för att se ut som alla modeller och sexikoner. Jag kommer aldrig dra på mig så utmandande kläder så möjligt för att få din uppmärksamhet om det är allt du bryr dig om.

Jag kommer aldrig förlora min stolthet för att få dig att njuta av livet!

1 kommentar:

Anonym sa...

*applåderar hårt och länge*

Stå på dig tjejen..it´s take it or leave it...det är en förbannat sund inställning och det betyder ju att den killen som lyckas fånga dig har valt den finaste han kan få....en naturlig tjej som står med båda fötterna på jorden och vet sitt värde utan att behöva göra sig till!