tisdag, april 15, 2008

nu bytar jag om

Börjar tröttna på det svarta dystra som låg som ett täcke över min blogg, visst ser det mycket bättre ut nu? Jo tack jag vet. Men jag känner även att rosa inte riktigt är min färg, trots det är jag nöjd. Hojta gärna till om vad ni tycker.

Ikväll börjar fotbollen, ska få nya kläder (50% chans att det blir så), och träffa alla nya 5-åringar. Konstigt nog är jag nervös, varje gång det är nya barn i en grupp blir jag nervös. Konstigt det dära.

Nu ska jag slänga i mig käk och sen byta om och vänta in tiden och Sarahs buss så jag jumpar på den. Sen blir det jobb och sen hem och se någon film eller något. Någon prinsfilm gick på 3:an, ska man se den? Hm.

Och jag som fastnat för Gossip Girl, mobba mig inte efter följande mening.

Ni vet att ni älskar mig!
S

Inga kommentarer: