fredag, april 04, 2008

the secret

På Oprah idag pratar de om The Secret.
Jag har tyckt detta är intressant sen vi tittade på en film om det i skolan. Jag är facinerad av hur vi kan styras av allt andligt och allt inuti oss. Jag vill lära mig det här, jag vill lära mig den här magiska världen.

Och helt serisöst, ni tror säkert att jag är jätte barnslig, men jag vet att det går. Jag kunde detta när jag var 14-15. Jag önskade mig en människa som kunde hålla hela min värld i sina händer när allt annat rasade. Jag önskade mig en människa som inte lämnade mig, och det tog tid, men visst efter 1 år stod där 2 människor framför ögonen på mig.
Nu på senare tid har jag önskat att jag fick tillbaka Honom i mitt liv, att Han skulle komma tillbaka. Han kom tillbaka, men Han försvann igen, jag slutade fokusera på att han skulle vara kvar.
Sen jag började med fotbollen har jag önskat mig intensivt att få ett eget 7-åringslag, som läget ser ut nu så kommer jag och Sarah dela på ett nu när fotbollsskolan börjar.

Saker sker bara man önskar det, man måste fokusera på det, man får inte känna ett ha-begär, det stöter bort "det-där-magiska". Men jag tror på detta, att våra tankar styr oss.

Och jag ska fixa "The Secret"-boken. Jag ska lära mig det här - på riktigt.

Inga kommentarer: