tisdag, april 01, 2008

sometimes i wish i could save you and there is so many things that i want you to know

Jag skriker mig hes bland viskningar.
Du får mig att känna precis som om vi kan kalla oss vänner igen, men sen springer du iväg. Vad är du rädd för? Rädd för att bli sviken, det vet jag att du är - men jag kommer inte svika dig. Du är så ömtålig i mina ögon, om jag kunde skulle jag ställa dig i ett stort vitrinskåp och visa dig för världen utan att någon av alla fick röra vid dig - mest i rädsla för att du går isönder.

Du behandlar mig som någon som har stor betydelse, får mig att känna mig som en vän. Sen vänder du om och går, du skriver inget förlåt på mitt hjärta, du bara försvinner. Mörkeret kallar på dig antar jag för du kallade mig ljuset och här verkar du inte kunna stanna.

Jag ger inte upp förren det är slut, även om det tar för alltid kommer jag hålla kvar och försöka hjälpa dig. Om du snubblar och trillar kommer jag stå där för att hjälpa dig upp från marken, om du känner för att ge upp vill jag ge dig styrka för att ta dig igenom det.

Men jag kan inte hjälpa dig när du inte ens låter mig vara nära.

Inga kommentarer: