söndag, april 20, 2008

where i stod between your heartbeats

Med nerbitna naglar och sömnen fastlimmad bakom ögonenlocken försöker jag hitta ord som passar för att beskriva saknaden efter dig. Med torra läppar och rivmärken på hjärtat försöker jag hitta ett sätt att skriva mitt namn i din värld. Och med istårar på kudden och kylan som nästan värmer under täcket försöker jag hitta trygghet i en snurrande värld.

Jag vet inte vem jag är utan dig men jag vet att jag borde veta det. Och hon kommer älska dig mer än jag kan, hon som vågar stå vid din sida, hon som vågar stå där jag inte kunde vara. Jag vet inte ens om jag tycker om den personen jag blivit utan dig vid min sida men jag vet att allt var annorlunda när du fanns i min värld.

Jag vill inte dra dig ner i fallet med mig.


Jag älskade dig före alla lögner, före alla händer som rört vid din kropp och före alla läppar som lekt med dina. Jag älskade dig före jag fick se dina nerslitna själ och innan du skrek att du hatade världen.

Inga kommentarer: