tisdag, juni 24, 2008

att vara eller inte vara.

Once again.
Jag säger det för att påminna mig själv. Vi kan inte leva, inte tillsammans. Vi kan inte leva hand i hand. Vi kan inte leva med varandra vid sidan om. Vi kan bara inte.

Men jag kan inte utan dig heller.

Om det inte handlade om dig hade jag redan lämnat dig, jag hade inte tatt emot alla förlåt, om dem inte kom från dig. Men du spelar med mig precis som på en harpa, drar i mina snören och leker med mitt hjärta. Det är lättare att stanna, för utan dig så styr ingen.

Och jag minns inte hur man styr själv, trots att jag är den mest självständiga människan i världen. Jag kunde svära på att vi var menade, men jag hade fel - bara en gång till. Jag förstår inte varför jag tror du ändras, du kommer aldrig förändras.

It's easier to stay.

Inga kommentarer: