onsdag, juni 11, 2008

För det första;
Sega dagar i skolan suger. Haft betygsamtal på datorkunskapen - MVG tacktacktack Jenny, och jag vet, jag ska tacka mig själv egentligen. Men men, efter detta hade vi PA - jo tack och hej Sandra Olsson. Släng dig i väggen? Jag tycker inte om detta ämne.

Hur som helst, sitter i cafeterian ett tag, och sen satte jag och Louise oss på en bänk och pratade ett ganska bra tag, gick upp och pysslade med lite stuff sen drog jag mig upp till skolan igen och drog iväg till konsthallen (woho typ?).

Sen började det ju asregna, och gissa vem som går mitt i regnet - Sandra Olsson. Som en dränkt katt går jag genom lugnet och hem till min varma underbara lägenhet. Och tro mig, vägen dit var lång. Väl ombytt och icke-blöt så åker vi till Thulin och hämtar en bok så jag fick pluggat på PA:n, och nu kan jag det. Tack och lov för helvete.

Och nu bara sitter jag här, är ganska orolig för pappas ljumske, han haltar runt här hemma. Krya på dig pappis <3

Och snart är det Pussycat Dolls 2 på TV, så då lär jag dissa bloggen. Titta in på min bilddagbok btw; http://s-olss0n.bilddagboken.se/, suttit och pillat med en massa bilder idag och lekt med kameran. Well, nu hoppade misen upp till mig så ska kela med honom.

Peace!

Inga kommentarer: