söndag, juni 29, 2008

olsson idag är den första dagen på ditt nya liv

Ja, det är sant.
Sandra Olsson ska börja gymma. Sandra Olsson ska börja träna.

Anledning?
Jo, Sandra hittade ett par gamla jeans när hon sorterade i din garderob, och hon ska i dem. Jag slutar inte träna förren jag är i dem.

Vad för träning rör det sig om då?
Joho du, gymmet nere i källaren. I will date it woho. Sen ska man gå mer, cykla mer, och när jag är på riktigt bra humör jogga & springa. Planerar även att styrketräna - Hulken woho. Sandra Olsson skall även äta nyttigare. Mamma, Pappa - byt matvanor på min tallrik, tack!

Vem ska följa mig på denna söta resa då? Jodu, Sarah Thulin blir det väl, annars kommer jag springa ner i gymmet under mina dö-timmar.

Och till det roligaste, jag kommer lägga upp bilder och inlägg om hur denna träning går. Fett visst?

Inga kommentarer: