onsdag, juni 11, 2008

är det en olsson gen som spökar eller är vi bara miljöskadade - kanske både och?

Har ni någonsin suttit tyst på ert rum vid datorn och lyssnat på musik i ganska normal nivå? Ni sitter helt inne i något program, och plötsligt hör ni det och hoppar till. Ett skrik? Vad händer? Ni sänker musiken för att lyssna;

"JAAAAAAAAAAAAAA!"
"VIIIKKET SKOTT!"
"SÅÅÅG DU DET DÄR?"

Och plötsligt inser ni, det är fotboll på TV och dina föräldrar sitter i vardagsrummet några rum bort och tittar. Eller är det bara så inom min familjs 4 väggar? Är det bara vi som är helt och hållet miljöskadade? Är det bara vi som andas fotbollar?

Jag sitter och tänker ett tag innan jag tar upp min blogg, och tänker att det är dubbelmoral ifall jag bara ska sitta och gnälla på mina päron som för ett jävla oväsen så fort det är 22 män som jagar en läderboll på en rektangel-formad gräsmatta. Så tanken slog mig;
"Jag är ju för fan likadan".

Jag har bara en sak att säga, det är den där "Olsson genen".
Så deal with it, take it or leave it. Vi heter Per, Marie, Sandra och Mikael Olsson, vi är miljöskadade och lever för fotbollen.

Och att vi skriker när någonting händer i matchen,
det är väl bara en självklarhet?

Inga kommentarer: