söndag, juli 06, 2008

bara när ni inte hör, vågar jag säga så.

Vad vore jag utan era andetag?
En berättelse om kärlek jag skulle dött utan.
Jag vill ta tid i ett inlägg att tacka en mängd människor för deras inverkan i mitt liv. Små saker de gjort betytt världen. Små gester som fått mig att tro på någonting igen. Ord som målat en regnbåde på min grå himmel. Människor som inte längre är människor i mina ögon - de är änglar. Änglar med vingar som bländar vem som helst och guldfärgade glorior.

Pappa&Mamma; Ni är nummer ett i min värld. Det finns ingenting på jorden som ni skulle nekat mig ifall jag verkligen ville ha det eller om ni visste att jag behövde det, och jag älskar er för allt möjligt ni gett mig, känslomässigt och fysiskt. Ni går inte att ersätta, inte ens med hela universum i mina händer. Aldrig!

Lillebror; Du är det sista som jag lämnar i hela världen. Du är mitt hopp, min tro. Du är anledningen att jag andas lillebror ,trots att jag ibland får vredesutbrott på dig. Men du kan även få mig att skratta som ingen annan kan. Trots att du är så knäpp som du är. Jag älskar dig 10 varv runt jorden och tillbaka!

Sarah Thulin; Du höll min värld upp fast maken under mina fötter rasade. Du höll ihop mitt hjärta trots att det exploderade av smärta i bröst korgen på mig. Du fanns där, när alla andra vände mig ryggen. Du har gett mig minnen som ingenting kan sudda ut ur mitt liv, du gav mig tron på äkta vänskap och kärlek igen, genom att bara existera som du gör i mitt liv. Jag kan inte gå utan din luft i mina lungor. Du är den enda fasta punkten i mitt liv.

Therése Lagrelius; Du är en solstråle i allt mörker och det vet du om. Vare sig du har din naturliga hårfärg eller om du är blacky så är du snygg som bara satan. Du är min flick-vän, inte sant bejb? Skrattar så ofta med dig, och du har en så sjuk humor så jag inte förstår hur jag hänger med i svängarna. Du fick mig att skratta genom alla tårar, och jag lärde mig att le igen första gången jag besvarade ditt leende.

Richard Eskman; Du får mig att vilja vara överallt. Den meningen säger egentligen allt jag känner. Du är bland de högsta på min topplista, och kommer stanna på den platsen, utan tvekan. Sen spelar inte tusen mil någon roll. I love how you can tell all the pieces of me. Ibland känner du mig bättre än jag känner mig själv och du ser saker innan jag nämnt dem.

Mahmoud Ibrahim; I love you, always have always will. Du är värd platsen bakom alla bråk och problem vi har ibland. Men när allt är bra, så är det verkligen bra. Du finns och du vet vad du ska säga för att sy ihop alla blödande sår. Du spelar roll. Make it last forever. Det finns inte en sekund av dig och mig som jag ångrar i mitt liv.

Elin Karlsson; 17 och ett halvt år säger ALLT. Vi ses tyvärr inte lika mycket som jag ofta skulle vilja, men du finns där när det gäller - och i min värld betyder det. Vi har minnen sen vaggan och de ska födas nya fram tills vi ligger i graven. Jag älskar dig, och kommer alltid göra det min första bästa vän.

Det är inte tomma ord. De är fyllda med kärlek och jag tar aldrig tillbaka orden. Så ta åt er!

Inga kommentarer: