onsdag, juli 16, 2008

sandra olsson - väduren

Väduren

Goda egenskaper;
Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor. Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han eller hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt. Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck.

Mindre goda egenskaper;
Väduren är ibland självisk och dominerande och alltför pådrivande - du kör på i ditt eget tempo. Du blir kanske också lite för frispråkig ibland. Du har lätt för att bli sårad när du inte får igenom dina åsikter och idéer, eller då du möter motstånd. Ditt heta temperament känner många till. Väduren har gärna många projekt i rullning, men det är kanske alltför få som blir ordentligt slutförda.

Så tänker du;
Du vill gärna känna att du har rätt oavsett vad andra kanske tycker. Du strävar efter mycket glädje och aktivitet och vet att du "är" någon. Men mitt i all aktivitet behöver du också komma ifrån ibland, att i lugn och ro få vara ensam med dina tankar.

Yrken du passar inom;
Väduren drömmer gärna om att starta ett eget företag och driva det långt och framgångsrikt. Det finns många yrkesområden som Väduren passar inom. Dina goda ledaregenskaper skulle göra dig till en utmärkt lärare, psykolog, läkare eller journalist. Du har även konstnärliga anlag och kan också tänka dig hantverksmässiga arbeten.

Så ser du på kärlek och vänskap;
För Väduren är kärlek och trohet det allra viktigaste i livet. Du är generös och fantasifull med din egen kärlek och godhet - vare sig det rör sig om en trevlig middag, en rolig present, ett vykort... Trygghet och värme är viktiga delar för dig, och du förväntar dig det tillbaka av en partner eller vän.Här finner du goda vänner och kärlek:Du passar mycket bra med Skytten och Lejonet. Även med Fiskarna finns goda förutsättningar. Lite sämre förutsättningar har du med Oxen, Stenbocken och Vattumannen.

Vädurens element är eld;
Eld kännetecknas av energi, passion och vägledning. Det är också ett allvarsamt element som man bör vara aktsam med. Eld tillhör kanske den mest revolutionära upptäckten som människan gjorde en gång i tiden. Elementet är varmt och hjälpsamt, men också farligt och äventyrligt

Inga kommentarer: