söndag, augusti 31, 2008

can i be your memory?

Det kan hända att jag inte är något i din värld längre.
Jag är ett namn i en mobil, en människa som finns någonstans och andas. Jag är ett namn i din msn-lista, en människa som finns någonstans och andas. Vi andas samma luft, ändå känns det som du är från en annan värld. Du var så mycket mer än ett namn i min mobil, en människa som andades trygghet i min värld. Du var så mycket mer än ett namn i min msn-lista, en människa som andades trygghet i min värld.

Åter igen försvinner en människa med betydelse ur min värld. Du var allt, genom alla skratt, tårar, sms, msn-konversationer. Genom alla mil så var du allt. Den som kunde få mig att le, nu får dig mig bara att gråta. Du får mig bara att önska, längta och sakna. Du får mig bara att känna tomhet. Du har lämnat ett hål, och jag tänker inte be dig fylla det. Jag tänker inte be dig stanna för att jag ska sluta gråta. För om du självmant försvinner så är det dags för dig att gå. Och jag tänker inte stoppa dig.

Men lova mig, att jag i alla fall blir ett vackert minne.

Inga kommentarer: